Ja tenim dates per a la preinscripció del proper curs 2020 – 2021. A partir del dimecres 13 de maig i fins el 22 d’aquest mateix mes, es podrà dur a terme la preinscripció de dues maneres diferents:

      -  A distància a través d’Internet utilitzan una de les vies següents:

  • Descarregant el document de solicitud de preinscripció a l’enllaç següent document, omplirlo i enviarlo escanejat o fotografiat juntament amb la documentació necesaria*  a la nostra adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. El centre contestarà tots els correus conforme s’ha rebut la documentació i aquesta és correcte.
  • Enviant el resguard de la sol·licitud que es genera automaticament al omplir l´aplicatiu on line,  i la documentació necessària*, escanejada o fotografiada a la nostra adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. El centre contestarà tots els correus conforme s’ha rebut la documentació i aquesta és correcte. 

Recomanem fer-ho d´una d’aquestes vies on line en la mesura del possible. Per qualsevol dubte poden trucar al telèfon del centre 93 3791856 i els ajudarem a resoldre´l.

          -De forma presencial a l´escola, recomanada per aquelles famílies que no la puguin fer per Internet, a partir del dia 19 i fins al 22 de maig. Per fer-ho d’aquesta manera, es prega demanar cita prèvia telefònicament al 93 3791856 a partir del 13 de maig. L’horari d’atenció al públic serà de 9:00 fins a les 13:00 i de 15:00 a 17:30 amb possibilitat d’adaptar-se a necessitats específiques. L’escola es compromet a mantenir totes les mesures higièniques i de seguretat recomanades pel Departament de Salut. Per aquest motiu, demanem a les famílies que segueixin aquestes instruccions:
  • Venir al centre el menor nombre de persones possible per fer la gestió (preferiblement només una persona).
  • Portar la documentació necessària* per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. Recomanem portar el propi bolígraf si es preveu haver d’omplir la sol·licitud.
  • Es recomana portar mascareta i guants.
  • No han d’acudir al centre les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

*Documentació necessària per la preinscripció:
 • El Llibre de Família.
 • El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet).
 • El DNI de l'alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.

Publicació de la oferta inicial