backpack 145841 1280Els dies 29, 30 i 31 de maig, els nostres alumne d’infantil i primària marxen de colònies. Els més petits marxen a Can Foix i els de cicle mitjà i superior al Càmping Trillas. Esperem que s’ho passin d’allò més bé!

En els enllaços següents podeu descarregar la informació general de les colònies i també les llistes de material per preparar la motxilla.

 


rosa 906439 640

Un any més, la diada de Sant Jordi Solidari ha sigut un gran èxit! S’han recaptat 1.000€ aproximadament, que es destinaran íntegrament a les activitats que duen a terme a

l’Asociación Contra la Muerte Súbita Jose Duran.

Donem les gràcies a tothom que hi ha col·laborat i/o gaudit, esperem que us hagi agradat molt. 


CARNESTOLTES2019Ja s'acosta el Carnestoltes i com cada any l'escola organitza tot una sèrie d'actes per celebrar-ho el proper divendres 1 de març.

Podeu descarregar-vos el programa de la celebració clicant en aquest enllaç.

CLICANT AQUÍ ET POTS DESCARREGAR EL PROGRAMA DE L'ACTE


 

logo xocolatadaEl proper divendres 15 de febrer, coincidint amb el dia internacional del càncer infantil, es farà una XOCOLATADA SOLIDÀRIA amb el lema TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL! organitzada per diferents entitats i associacions de lluita contra el càncer infantil i a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 L'escola, com ja es habitual des de fa uns anys, participa també en l'esdeveniment amb col·laboració de l'AMPA. També hi participaran voluntaris de l'ESO i el càtering Alcalà.
La xocolatada tindrà lloc a partir de les 17 hores al pati nou de l’escola (entrada pel carrer Pau Casals).
D’altra banda, el mateix divendres 15 de febrer és la data límit per a participar a la campanya solidària de recollida d’aliments. Com a acte de cloenda de la campanya, al pati de l’escola podreu veure uns murals elaborats pels alumnes de l’escola, amb informació de la quantitat d’aliments recollida. Agraïm a totes les famílies la vostra col·laboració!


 

logo webDurant el mes de març es realitzaran les Jornades de Portes Obertes. Els dies i horaris per visitar el centre i conèixer el nostre model pedagògic són:

 

Dimecres 20 de març a les 15:15 (primària i infantil)

Dilluns 25 de març a les 17:15 (ESO)

Dimecres 27 de març a les 9:15 (primària i infantil)

Us hi esperem!