Menjador

banner portes obertes

alcalacateringEl nostre centre ofereix servei de menjador pels alumnes de parvulari, primària i secundària. Es realitzen dos torns, el primer pels alumnes d'infantil i el segon pels alumnes de primària i secundària.
L'empresa responsable del càtering és Catering Alcalà, empresa de restauració especialitzada en càtering per a col•lectivitats a Barcelona, els seu màxim objectiu és oferir la major qualitat i frescor en els seus productes, així com oferir una alimentació saludable i equilibrada per satisfer les necessitats de les col•lectivitats a las que es dirigeix.
Càtering Alcalá està format per un equip humà de professionals altament qualificats i procedents del sector de la restauració que tenen com objectiu satisfer la demanda dels seus clients exercint la seva tasca amb el màxim rigor i dedicació, sempre complint amb la normativa vigent.
Aquests serveis inclouen, a més d’una gastronomia excel•lent, l’estudi, la planificació i la gestió de solucions a mida per a la nostra escola, amb els màxims controls d’higiene.
Càtering Alcalà ens ofereix diferents menús en funció de les possibles intoleràncies alimentàries o necessitats específiques (règim, etc.) dels nostres alumnes.
El monitoratge i les estones de migdia (pels alumnes d'educació infantil 3 anys)de esbarjo les gestiona la pròpia escola.

Protocolo higiene Prevencion Covid Alcalà

  

serveis menjador

 MENÚ JUNY CURS 24-25 :

Logotipo Sanoma

instagram logo 5

Sites

ampa

rompoda

alcalacatering

jose duran

ajuntament

ajuntament

Arxiu Noticies